Wat leuk dat je interesse hebt in “Vitaal gewicht voor jou” !

We gaan in september van start. Met als doel een blijvend gezonder gewicht en alle persoonlijke voordelen die dat geeft.

Er is veel interesse daarom is er een informatie-avond georganiseerd op 20 augustus in Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw, Jan Smuldersstraat 24, 5512 AZ Vessem.

Graag maak ik daar kennis met je en vertel ik meer over “Vitaal gewicht voor jou”. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en je een beeld te vormen van het traject van 11 maanden naar een duurzame levensstijl verandering die bij jou past.

In verband met de reservering van de ruimte hoor ik graag of je aanwezig bent  via een mailtje terug naar info@fitvoorjou.eu

Het kan zijn dat je 20 augustus verhinderd bent maar toch graag geïnformeerd wilt worden, dat kan natuurlijk ook. Stuur me dan even een mailtje om een andere afspraak te maken. Dit kan ook als je me liever 1 op 1 spreekt.

Je ziet het, ik wil graag aan de slag en heb er heel veel zin in om dit traject te starten samen met jou! Samen onze doelen bereiken!  Mijn doel is om jou zo goed mogelijk te begeleiden om de volgende stap te zetten en zo dichter bij jou doel te komen. Stap voor stap komen waar we zijn willen.

Vitale groet,

Anja Reijnders

telefoonnummer of app: 06-34621294