Testimonials

Ze is heel intuïtief en door haar veelzijdigheid, brede oriëntatie en ervaring weet ze exact waar op dat moment aandacht nodig is. Voor mij is Anja iedere keer weer een ‘cadeautje voor mezelf’!

Dorothee van Hoof

Lees meer over de ervaring van Dorothee

Anja is veelzijdig in haar technieken en altijd als mens betrokken. Al jaren laat ik mij masseren en zelden tref je iemand die met zoveel liefde, warmte en kundigheid masseert. Wat een warm bad.

Hanny Verheijden

Lees meer over de ervaring van Hanny

Een aanrader voor diegene die alles uit het leven willen halen, met een gezonde levensstijl en aandacht voor je lijf, zonder kwalen!

Els van der Heijden-Maas

Lees meer over de ervaring van Els

Wat voelde dat heerlijk: 2 keer per week sporten, de voeding onder controle en op een gezonde en gezellige manier tot het einddoel komen: gewichtsverlies.

Linda Klessens

Lees meer over de ervaring van Linda

Thuiskomen bij massagepraktijk de Merel in Vessem is ook echt thuiskomen bij jezelf. Welke massage je ook kiest. Klassieke ontspanningsmassage of voertreflexPlus massage je komt heerlijk tot rust en ontspanning. Goed voor “lijf en leden” en een weldaad voor je geest. 

Sjanet Craens

De yoga les van Anja was geweldig heb er van genoten ze legt alles goed uit ook voor eenn beginneling. Voelde me er rustig en zeer ontspannen bij!

Nathalie Sol

We hebben samen veel gezonde recepten besproken tijdens het wandelen en dat op 1.5 meter 🙂
Anja kan je echt goed opbeuren tijdens het wandelen, altijd positief!
En met resultaat!

Toos Hendriks

> Lees meer over de ervaring van Toos

Ik heb genoten van je enthousiasme en de pittige oefeningen. Het zweet gutste van mijn lijf terwijl ik genoot van de beats uit jouw speakers. Het was alsof ik bij je in de studio stond. Zo dichtbij, en het verbindt echt om ook die andere deelnemers te zien zwoegen.

Monique Groffen

> Lees meer over de ervaring van Monique

Wat mij het meeste aanspreekt in de methode van Anja, is dat zij je niets oplegt en dat je persoonlijke omstandigheden, voorkeuren en smaak als uitgangspunt neemt. Ik kan Anja’s afslankplan dan ook van harte aan bevelen. Mij heeft het veel gebracht!

Rita Willems

> Lees meer over de ervaring van Rita

Telefoon

06 34 62 12 94

E-mail

info@fitvoorjou.eu