Over mij

Mijn naam is Anja Reijnders, sinds begin jaren ’90 werkzaam in de wellness-branche, waar mijn passie ligt. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Tegenwoordig richt ik mij meer op de balans tussen inspanning en ontspanning. Wanneer die twee in evenwicht zijn levert dat je energie, gezondheid en zelfvertrouwen op. Ik geniet ervan als ik mensen kan helpen om die balans te (her)vinden.

Na de geboorte van mijn kinderen, begin jaren ‘90 wilde ik graag snel terug in vorm komen en kreeg daar veel plezier in. Aerobics, high impact, low impact, fit-gym, tae bo, callanetics, steps, pilates; noem maar op, ik genoot ervan. Ik was in no time weer in vorm en ging mijn papieren halen om les te geven. Al dat plezier resulteerde in Fitcenter Bladel, de realisatie van een sportschool waar rekening werd gehouden met de wensen van de klant.

Na een scheiding en de verkoop van de sportschool heb ik een persoonlijke doorstart gemaakt. Ik werd gewichtsconsulente en ontwikkelde de eerste versie van de Fit Gewicht-cursus. Weer later vertrok ik naar Rishikesh India om te leren lesgeven in Hatha yoga. Daar ben ik enthousiast geraakt door het masseren! Terug in Nederland ben ik verder gegaan met het volgen van massage-opleidingen: van klassieke ontspanningsmassage tot VoetreflexPlus.

Omdat afslanken niet alleen over voeding en beweging gaat maar vooral over “mindset” wil ik daar meer van weten en heb de coach opleiding “Vat van zelfwaardering en vitaliteit” gevolgd. Deze kennis kan ik meteen overdragen bij de coachtrajecten, en dat is ontzettend leuk, een feest van erkenning en nieuwe inzichten. Graag wil ik me blijven ontwikkelen en mijn kennis en kunde delen. Dat is ook de reden waarom ik blijf leren; next level voor mijn klanten en mezelf!

Iedereen verdient het om zich fit te voelen en te stralen. Waar ik in het bijzonder van ga stralen zijn liefdevolle verbindingen.  Mijn kleinkinderen, kinderen, mijn vriend en vrienden en mijn klanten waarvoor ik even een rustpuntje mag zijn. Laten we samen de wereld een beetje mooier maken!

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Anja Reijnders

Telefoon

06 34 62 12 94

E-mail

info@fitvoorjou.eu