Mijn goede voornemen van januari 2021:
8 workout video’s, 8 yoga video’s en 8 meditaties maken!

Dit presenteren in een online leeromgeving en hiermee zoveel mogelijk Nederlands sprekende 50+ vrouwen bereiken en helpen naar een vitalere versie van zichzelf.

Pre-corona afspraak met dochterlief was dat december ‘20 mijn laatste oppasmaand zou zijn. Ze was er op voorbereid en had andere opvang geregeld. Het deed me eerlijk gezegd toch wel beetje hartenpijn om de kleine lieverd niet meer wekelijks een dagje bij me te hebben. Sticking to my plan om Fit voor jou wat groter op de kaart te zetten frustreerde het enorm dat ik uitgerangeerd werd door de corona-regels. Compleet buiten spel gezet, ik mocht geen yogalessen geven en niet masseren, ook met een groepje samen afslanken mocht niet. Wat nu ……. ????

Ik deed mee aan de challenge “New year, new you” van Tony Robins. Ik daagde mezelf uit om alles wat ik geleerd had in mijn werkende leven online te zetten. Nogal een uitdaging, ik wist echt niet waar ik aan begon. Want je kunt dan wel een expert op het gebied van gezonde leefstijl zijn, maar om dit online over te brengen is een totaal ander verhaal. De online business is een vak apart.

Bij het begin beginnen, de juiste mensen benaderen, mijn neus stoten, opnieuw proberen, wat werkt, wat niet, kost veel tijd, veel meer tijd dan gedacht, het moet mooi worden, ontzettend veel geduld opgebracht en de moed niet opgeven. Deadlines uitgesteld, verlengd, en uiteindelijk overboord gegooid. Geen deadlines, gaan voor kwaliteit en eigenheid. Genieten van het proces. Being my own goeroe.

Dus nu heb ik de workout video’s eindelijk af en naar een vriendin gebracht om te laten keuren. Ik ben zo benieuwd wat ze ervan vindt! De meditaties zijn opgenomen. Ik heb iemand gevonden die de filmpjes kan editten en mooie intro’s en outro’s geven.

Het is een hele investering die ik er graag voor over heb. Hoe mooi is het om mijn kennis en kunde vast te mogen leggen in deze online leeromgeving. Zo blijft het toch bewaard.

Vandaag start ik met de opnames voor de yoga filmpjes! Ik heb me voorgenomen te genieten van het proces en me niet uit het veld te laten slaan. Géén deadlines, niet snel snel, maar de tijd nemen om er iets moois van te maken.

En dat wordt het, mooi en duurzaam!