Maak kennis met

Vitaal Gewicht voor Jou

Hét Online Afslankprogramma op afstand

 

Maak kennis met – Fit Voor Jou

Wij 50+ vrouwen zijn druk met werk, druk met zorgen, druk met kinderen, druk met huis en haard, druk met iedereen en alles behalve jezelf. Ondertussen spelen de hormonen op, opvliegers, gewicht neemt toe, energie neemt af, pijntje hier, kwaaltje daar, en maar doorgaan. Herken je dat?

Het wordt nu toch echt tijd voor jou!
Tijd en aandacht voor jezelf!

Je goed voelen in je lijf, rust in je hoofd, je kunnen bewegen en genoeg energie hebben om de dingen te kunnen doen die je leuk vindt. Je stralende zelf zijn! Want als jij straalt heeft dat een positieve invloed op je omgeving en lukt het ook beter om met de drukte om te gaan.

Ik wandel graag een stukje met je mee op jouw pad. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.

Ik heb een dijk aan ervaring en ben sinds 1992 actief in de fitness & wellness branche. Mijn passie is om zoveel mogelijk 50+ vrouwen te bereiken en helpen. 

Fit voor jou, gelegen aan de rand van het bos, lekker rustig, waar aandacht en tijd voor voor jou prioriteit krijgen. 

Ook online via zoom kunnen we connecten!

Ik zie je graag!

Liefs,

Anja

 

 

Vitaal Gewicht Voor Jou – Bestel nu

Het Online Afslankprogramma

Fit het nieuwe jaar in? Binnen 8 weken fit, vitaal en weer lekker in je vel? Doe ook mee en bestel nu. Gewoon vanuit thuis werken aan je gezondheid. Je kunt kiezen tussen Basic, Zilver of Goud. Het is een praktisch programma wat je helpt af te slanken naar een fittere versie van jezelf! 

8 Weeks afslankprogramma middels:

  • Exclusieve online leer-en werkomgeving
  • Handleiding en begeleidende mailings
  • Werkboek met handvaten
  • Toegang tot online Fitgym 
  • Geleidde videomedidatiesessie
  • Videocalls op afspraak

Pakketprijs vanaf € 74,50 

 

 

 

Wil je de nieuwsbrief van

Fit voor jou ontvangen?

Meld je hier aan > > >

Ja, ik meld me aan

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wandel coaching en online werken/leren en sporten is hot op dit moment. Dit maakt het mogelijk om toch door te kunnen in corona tijd en niet bij de pakken neer te zitten!

Fit Voor Jou biedt binnen de coronamaatregelen,  diverse massages die jou helpen ontspannen, maar ook massages die je helpen met afslanken. Met voetreflexmassages kunnen we specifieke zones in het hele lichaam aandacht geven waardoor er verlichting kan ontstaan. Op fysiek, mentaal en emotioneel gebied is dit een krachtige ondersteuning. 

Met eventuele versterking van yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen via zoom is Fit voor jou een heerlijke plek om weer in evenwicht te komen. Gelegen in Vessem, aan de bosrand, lekker in het groen in de Brabantse Kempen.

In combinatie met wandel-coaching bieden de verschillende afslank & massage-trajecten van Fit Voor Jou alle ingrediënten om jezelf naar een next level te brengen.
Be fit, be happy!

Telefoon

06 34 62 12 94

E-mail

info@fitvoorjou.eu