Grote schoonmaak –
Een massage stimuleert processen in je lichaam. Je krijgt als het ware een grote schoonmaak.  Als je meer beweegt, voldoende water drinkt en gezonder eet, wordt je vetverbranding verhoogd. Hiervoor is een goede stofwisseling en juiste afvoer van afvalstoffen van belang. Een massage kan deze processen effectiever laten verlopen. Een massage behandeling verbetert de bloedsomloop en stimuleert de spijsvertering.

Feelgood hormonen –
Een massage helpt je ontspannen en vermindert stress. De feelgood-hormonen oxytocine, endorfine en serotonine worden aangemaakt. Het is wetenschappelijk bewezen dat een massage hierdoor het cortisolniveau (stresshormoon) verlaagt en zo stress, moodswings en depressieve gevoelens doet verminderen en voorkomen. Conclusie: een massage maakt je ontspannen en gelukkig, waardoor de neiging naar emotie-eten vermindert.

Soepele huid –
Een massage stimuleert de doorbloeding, waardoor voedingsstoffen de huid beter kunnen bereiken.
Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, deze zijn essentieel voor een stevige en soepele huid.
Afvalstoffen worden makkelijker afgevoerd en de vetcellen worden beter verdeeld, waardoor cellulite vermindert.

Zelfverzekerder –
Een massage geeft je een heerlijk, zelfverzekerd en goed gevoel door de feelgood stofjes die vrij komen in de hersenen.

Water –
Om na een massage je lichaam te helpen om afvalstoffen nog makkelijker af te voeren, is het verstandig om daarna veel te drinken. Vooral water, fruitwater of kruidenthee. Drink minimaal anderhalf liter water, fruitwater of kruidenthee per dag om het afslankproces te bevorderen. Maar niet meer dan 2 liter.

Verwen jezelf –
Verwen je zelf met een heerlijke massage en vertel de masseur het doel wat je voor ogen hebt. Bij het maken van een afspraak kun je dit al aangeven. Je kunt dan ook al vertellen waar rekening mee gehouden moet worden.
Een ontspannende massagebehandeling met aandacht helpt je lichaam te ontspannen en weer in balans te komen. Rust en sfeer in een zuivere omgeving, in wederzijds vertrouwen, waar je de zorgen van de dag los laat.

Wil jij nu ook jezelf heerlijk laten verwennen met een van de verschillende massages?
Maak via de pagina ‘massages’ dan gauw jouw afspraak!

Hopelijk tot snel,
Liefs Anja!