Ik voel me ontzettend dankbaar voor de mensen om me heen die het mede mogelijk maakte om mijn droom van een online programma voor Fit voor jou waar te maken. Vakmensen met expertise op gebieden waarin ik niet thuis ben. Dankbaar voor het geduld wat ze met mij hadden om te luisteren  hoe ik het graag wil hebben en mee te denken in mogelijkheden. Ik ben supertrots op de meditatiefilmpjes die wij gemaakt hebben, de kwaliteit van het geluid hierin, de mooie foto’s, de fitgym en yogafilmpjes incl. de intro’s en outro’s en de vormgeving van het geheel. Het programma in de online leeromgeving ziet er mooi uit en is praktisch ingesteld zodat het makkelijk is in gebruik. Je kunt zo doorklikken naar het werkboek of de filmpjes en dan is er ook nog een afdeling met cadeautjes. Als je hier op klikt krijg je leuke pdfjes met quizvragen over voedingsstoffen maar ook over actie tot veranderen en oefeningen om thuis te doen. Dit had ik alleen nooit voor elkaar gekregen. Het duurde even voor ik de juiste mensen gevonden had maar het was de zoektocht dubbel en dwars waard.

De zaadjes voor dit programma zijn 6 jaar geleden uitgestrooid en hebben zwaar weer te verduren gekregen. Met hard werken en de droom levend houden is het nu gelukt. In vruchtbare grond groeide de zaadjes uit en zagen kans om hun kop boven het maaiveld uit te steken. Ik heb ze liefdevol water gegeven. En nu met de juiste mensen om me heen komen ze tot bloei en komt de doorstart. Te beginnen met Vitaal Gewicht: Basic, Zilver & Goud.

Een ideale manier om mensen te bereiken en helpen naar een gezondere leefstijl. Mensen die liever niet naar de sportschool gaan, mensen die liever niet de deur uit gaan voor een gewichtsconsulent of voedingsconsulent kunnen met dit programma toch aan hun gezondheid werken en zo hun conditie, gewicht en weerstand verbeteren. Hoe mooi is dat.

Mijn missie is het bereik vergroten van Fit voor jou online om meer gezondheid, energie en geluk te brengen. Deze maand, september 2021 is de online lancering van Vitaal Gewicht Basic, Zilver en Goud programma. Misschien iets voor jou? Mail me info@fitvoorjou.eu

Hartelijke groet,

Anja Reijnders